Prijem novih članova

Počinje nova školska godina? Pored odlaska u školu ili fakultet, želeo bi još nešto da radiš? Pridruži nam se i probaj potpuno drugačiji sport od svega našta si do sad navikao? Sigurno nećeš pogrešiti…

U novoj sezoni Lakros klub Beogradske Zombije čeka veći broj međunarodnih takmičenja kao i premijerno učestvovanje u Srpskoj lakros ligi. Zbog obaveza velikog broja igrača Beogradskih Zombija prema nacionalnom timu i učestvovanje naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u lakrosu u Finskoj 2017. godine, kao i zbog ojačavanju igračkog kadra, klub objavljuje poziv za prijem novih članova za sezonu 2016/2017.
Beogradski Zombiji, jedan od najjačih klubova u jugoistočnoj Evropi, pozivaju sve momke starije od 16 godina da se prijave na jednomesečnu probu. Treninzi se održavaju nekoliko puta nedeljno na više lokacija u gradu. Svi igrači koji dođu na probu imaće obezbeđenu opremu za trening.Prvi mesec treniranja je potpuno besplatan. U tom periodu igrač će se upoznati sa ostatkom tima, videti da li mu se sport sviđa i proći će kroz upoznavanje sa osnovnim pravilima sporta.
Jedini uslov za igrače, koji žele da dođu i da se oprobaju u ovom sportu, je da moraju da budu stariji od 16 godina. Bilo bi poželjno da su ranije trenirali bilo koji sport ali i ukoliko nisu, slobodno mogu da dođu i da probaju lakros.
Više informacija možete dobiti na
facebook stranici: https://www.facebook.com/BelgradeZombies/
putem e-maila: office@zombielax.net
ili pozivom na neki od datih telefona: 063/101-66-21
063/877-11-40

Čekamo Vas!

Podeli vesti